Caroline Wozniacki og Rory Mcllroys brudte forlovelse

Rory Mcllroy brød med sin forlovede Caroline Wozniacki, da han indstå at han ikke var klar til at blive gift. Læs mere om bruddet her.

Forholdet mellem Caroline Wozniacki og Rory Mcllroy blev afsluttet over et telefonopkald på knap 3 minutter, og Caroline Wozniacki troede angiveligt, at det var en joke, men det var det ikke. Caroline Wozniackis forlovede Roy Mcllroy havde nemlig fået kolde fødder, efter de i weekenden inden havde sendt bryllups invitationerne ud. Læs mere om bruddet og historien bag på bt.dk. På trods af den kyniske måde Rory Mcllroy afsluttede forholdet til Caroline Wozniacki roses han af kommentatorer, da parret havde for travlt med at følge hinanden på sportbanerne. Læs mere om dette på politiken.dk. Bruddet tog hårdt på Caroline Wozniacki, men det var vigtigt for hende at holde fokus. Læs hvad billedbladet.dk skrev herunder.

“Jeg er her for at spille”

Få dage efter, at bruddet mellem Caroline Wozniacki og hendes forlovede Rory McIlroy blev officielt, gik hun på banen i Paris.

– Altså, jeg skal bare fokusere på tennis nu. Bare spille en masse. Det er egentlig det, siger den danske tennisspiller til Ekstra Bladet.

Det knuste forhold har taget hårdt på Caroline Wozniacki, men hun er fast besluttet på, at det ikke må gå ud over hendes tennis.

– Jeg har egentlig ikke så meget lyst til at tale om alt det andet uden for banen for at være helt ærlig, siger Wozniacki til avisen og tilføjer:

– Jeg er her for at spille, og det er det, jeg fokuserer på. Det er der, al min energi, den ligger. Så tager jeg den derfra.

Billede: SJByles