Find motivationen til at træne

Kender du det der med, at du ikke orker at løbe en tur? At motivationen for en tur i fitnesscentret er ikkeeksisterende? At din cykel står og ruster, og at dine kettlebells ikke har set lyset i flere måneder? Rigtig mange af os har svært ved at finde motivationen til at træne bare for at træne. Derfor kan det være en god idé at overveje sjovere alternativer.

Find en træningsmakker

At stå og svede nede på løbebåndet i fitnesscentret kan godt være rigtig kedeligt – hvis du da overhovedet har orket at bevæge dig derned helt alene. Find en træningsmakker, så I kan træne sammen, holde hinanden oppe og snakke undervejs. Det er meget hyggeligere at være to, og det er lettere at overholde træningsaftaler med andre end dig selv.

Køb noget velsmagende proteinpulver, der underbygger jeres træning og start eller afslut træningen med en lækker proteinshake. Hos Bodystore finder du proteinpulver i mange smagsvarianter, og du kan netop nu spare penge ved at bruge en Bodystore rabatkode.

Sæt mål og beløn

At træne bliver hurtigt noget abstrakt noget, hvor du egentlig ikke rigtig ved, hvad du laver, og hvorfor du gør det. Sæt dig nogle mål, så er det meget nemmere at opretholde motivationen ved at se de løbende fremskridt. Målet kan f.eks. være at løbe 200 meter længere på løbebåndet hver gang, eller at du om tre uger skal kunne løfte 5 kg mere. Når du dit mål, så hav en belønning klar. Det kan være i form af noget materielt, du har ønsket dig, eller en cheat day, hvor det er okay at spise romkugler eller cheeseburgere. Rigtig mange mennesker profiterer ved gulerødder frem for pisk.

Start til fodbold – eller en anden sport

Træning behøver ikke være kedeligt. Start til fodbold, håndbold eller en anden holdsport, hvor træningen handler lige så meget om socialt samvær og at have det sjovt, som det handler om at komme i form eller tabe sig. Du vil formentlig opleve at glæde dig til at komme afsted frem for at finde på undskyldninger for at lade være.

Har du brug for nyt udstyr i form af fodboldstøvler, benskinner eller træningstøj, finder du et stort udvalg hos Unisport, og med denne Unisport rabatkode får du nogle rigtig gode tilbud.