Derfor giver svømning dig en veltrænet krop

Alle dine muskler bliver brugt:

Når du begynder at svømme går der ikke særlig lang tid før du begynder at få en flot og veltrænet krop. Dette er fordi at når du svømmer bruger du alle dine muskler.

Selvom at du er vant til at træne og vant til at træne hele din krop i et motionscenter, så er svømning anderledes på grund af at du bruger din muskler på en anden måde du er vant til hvis du for eksempel tidligere trænede i et motionscenter.

Fremtrædende abs:

Hvis du allerede er i form, har jeg en teori om at sepcielt dine abs på din mave, vil komme hurtigere frem end de normalt ville. Men selvom at du ikke er i form i forvejen, vil jeg ikke umiddelbart tro at der vil gå særlig lang tid før man vil begynde at kunne se dine mavemuskler, da du konstant træner dine mavemuskler under svømning.

Veltrænet ben:

Dine ben vil også komme til at se helt ekstraordinære ud! Svømning er en utrolig god måde at få trænet dine ben og få nogle veltrænet lægmuskler.

Dine lægmuskler bliver ikke nødvendigvis enorme, men de vil blive mere markeret med tiden, størrelsen på dem vil nok også stige, men der er nogle sportsgrene der vil kunne gøre dem større end svømning vil gøre.

Desuden vil dine lår muskler blive rigtige flotte, og mange oplever efter lang tids svømning at ens lår ikke vil “bevæge”  sig så meget igen når man går eller løber, ens lår muskler vil blive mere faste.

Skuldre og ryg:

Mange piger er ellevilde med drenge der svømmer, især deres skuldre og ryg. Når det kommer til drenge og svømning, så vil de få en rigtig flot og markeret ryg.. Men det er ikke kun drengene der får en flot ryg og skuldre, det gør pigerne også – samtidig med at man får en flot krop, så vil man også kunne se hele ens ryg og skulder muskulatur, hvilket jeg personligt finder utrolig flot!