En personlig træner er en velbetalt uddannelse som så mange andre uddannelser. De fleste mennesker ansætter en personlig træner når de har et meget vigtigt mål foran sig, måske skal de deltage i en stor fitness konkurrence og har derfor brug for professionel hjælp og vejledning hele vejen igennem processen.

Men man ser også tit folk der ansætter sig en personlig træner, fordi de står overfor en større vægttab og har af den grund brug for professionel vejledning.

Speciel designet kostplan

Når du ansætter dig en personlig træner og dette er lige meget om du skal gå op i muskelmasse og vægt, eller om du er den som står og skal tabe sig – så får du udleveret en personlig og skræddersyet kostplan, som er utrolig vigtig at du holder ellers så er det ikke sikkert at du ender ud med det mål du havde sat dig fra starten af.

Speciel designet træningsprogram

Det vigtigste og for de fleste er det også en selvfølge at når man ansætter sig en personlig træner, følger der et træningsprogram. Træningsprogrammet er det program du simpelthen bliver nød til at følge sammen med din kostplan, ellers når du aldrig dit mål.

Dit træningsprogram bliver også skræddersyet til dig, og det din krop kan udholde og hvor din krops fysiske tilstand gerne skulle stå om et år eller to år, dette kommer selvfølgelig an på hvor langt henne i fremtiden du gerne vil nå dit mål eller har din konkurrence.

Professionel motivation

Din personlige træner er ikke bare en du ansætter, man får et forhold til ham/hende – din personlige træner bliver din daglige motivation, og hvem er bedre til at motiverer dig end din egen personlige træner?

En personlig træner ved hvilke punkter han skal presse på så du når frem og har det godt med dig selv bagefter.
Hvis det var op til mig, ville jeg bestemt få mig en personlig træner hvis man har svært ved at motivere sig selv og ikke har andre der kan hjælpe en angående motivationen, og desuden får man professionel hjælp hele vejen igennem, så du ender heller ikke ud med skader.

Billede: istolethetv

Billede: WolfmanBlacque