De to generelle sportsgrene jeg umiddelbart tænker på når man gerne vil ‘trimmes’, så er det første jeg kommer i tanke om er boksning og Triathlon.

Hvorfor? Fordi man i boksning bruger hele sin krop konstant og når man dyrker Triathlon er det en kombination mellem løb, cykling og svømning så der for man virkelig også brug hele sin krop.

Boksning

Når du går til boksning skal du tænke på at du konstant bevæger og træner hele din krop, uanset om du er under en kamp eller om du er i træningscenteret.

Under en kamp bruger du hele din krop under hele kampen – du har dine fødder som konstant er i bevægelse, så der får du trænet dine ben og dine arme er i konstant bevægelse, både når du skal parrer og når du slår ud mod din modstander.

Din mave bliver også trænet, selvom at det måske ikke virker sådan hvis du ikke selv har stået og bokset på en pude, men hver gang du slår ud, træner du automatisk din mave også, da din mave er i konstant bevægelse om du så bevæger dine arme eller dine ben.
Når du er til træning, er det måske ikke altid du træner hele din krop samtidig, da man tit deler sin træning op, så man træner ben den ene dag og så for eksempel arme en anden dag, men normalt går man selvfølgelig mere ned i dybden i sin træning. Men primært er ens krop i konstant bevægelse.

Triathlon

Når du går i en Triathlon klub er din træning delt op i 3 dele – løb, cykling og svømning. I løb og cykling træner du primært dine ben, muligvis den nederste del af din mave sektor, hvorimod når du svømmer så træner du hele din krop, da hele din krop er i konstant bevægelse, ligesom når du står i ringen til en boksekamp.

Trimmet krop

På grund af ovenstående får du hurtig en flot og trimmet krop, og der plejer normalt ikke at gå særlig lang tid efter du er begyndt til sporten før du kan begynde at se resultater – og det går selvfølgelig hurtigere hvis du i forvejen er fit og i god form.