Konference med fitness på programmet

 

Det er ingen overraskelse, at fitness gør underværker, men nogen vil måske rynke på næsen og se skeptisk på dem, der benytter sig af det på deres arbejde.

Det er ikke kun arbejdspladser, der tilbyder fitness i arbejdstiden, men også flere konferencer, har dette som en del af deres program. Energi, overskud, koncentration og professionalitet er vejen frem!

 

Arbejde, der giver energi og overskud

Sygdom, mangel af overskud, og fravær formindskes ved træning, og det er i stedet nye tider med sundt helbred og trivsel, samt øget produktivitet på arbejdet.

Det er ikke kun vigtigt at dyrke motion i fritiden, men også i arbejdstiden, da det giver et pusterum, og genoplader tilgangen til arbejdsopgaverne. Man arbejder derfor mere koncentreret og hurtigere på literen.

Fitness og sundhed er ikke bare en smart og trendy levestil, da man ud fra produktmålinger fra det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) i 2012, så forskel på en ikke aktiv og aktiv medarbejdere.

De medarbejdere, der benytter sig af fitness i arbejdstiden, leverer øget og bedre arbejdsindsats end de medarbejdere, der er ikke benytter sig af fitness.

 

Fitness og selvforkælelse til arbejdshesten

Flere konferencer i København tilbyder derfor fitness og selvforkælelse under opholdet, da det er vigtigt, at medarbejderne altid er friske og oplagte, så det øger deres produktivitet.

Her lyder det blandt andet på svømning, tennis, badminton, hockey, boksning og meget mere! På konferencerne i København er der ud over en aktiv pause, også sund mad på programmet, for at fuldende den gode og sunde stil.

Det lyder måske, som en luksus og aktiv ferie, men man skal dog huske på, at der skal arbejdes for det! Det er vigtigt, at arbejdets hårde opgaver for en kort stund bliver lagt til side, så man deltager aktivt på de forskellige konferencemøder.