Flad mave der holder

Kigger du også altid langt efter de kvinder, som altid har en flot, flad mave uden egentligt at gøre noget for det? Du tænker sikkert også, at du aldrig får sådan en flot, flad mave. Men det kan du faktisk godt! Det kræver ikke så meget andet end udholdenhed og en tro på at en flad mave er opnåelig. Det kræver blot nogle træningsøvelser til flad mave og andre småting som kost og søvn bl.a. Så op på sadlen og gør noget ved, for så får du her nogle opstartsråd til den flade mave. Arbejdet skal du gøre selv, men det er altid nemmest med nogle småtips ved hånden.

Gode råd til den flade mave

Spis dig til en flad mave: Økologisk kød, fisk, grøntsager, frugt, æg, nødder og frø, skyllet ned med rent vand. Hverken mere eller mindre. Og det gælder også morgenmaden! Hvis du spiser kød og grøntsager til hvert måltid, vil du ikke blot give din krop den fornødne mængde protein til at skabe muskelmasse med, men du vil også nære din krop med fødevarer.

Drik dig til en flad mave:  Som du sikkert ved, føler mange sult, når de faktisk bare er tørstige. At være sikker på, at du får vand nok, er derfor en rigtig god måde at forebygge overspisning på, og derfor en god vej til den flade mave. Fordelen ved vand er, at det skyller toksiner (giftstoffer) ud af kroppen. For mange toksiner i kroppen kan få din krop til at lagre fedt, fordi det sikreste sted at opbevare uønskede kemikalier er i dine fedtceller.

Sov dig til en flad mave: Din krop tror, at den sulter, hvis ikke den får søvn nok. Ja, mangel på søvn får dig til at spise for meget, og giver dig trang til sukkerholdige fødevarer, som ikke gavner dit helbred hverken nu eller i fremtiden. Hormonet leptin er bl.a. med til at regulere appetitten, hvorfor du med manglende søvn vil få en nedsat produktion af dette. Det bliver desværre lig med uhæmmet trang til sukkerholdige fødevarer. Og det er jo ikke særlig smart, hvis du ønsker dig en flad mave!