Slankekur uden sult

Har du også et ønske om at tabe de overflødige kilo, som har sat sig godt fast på sidebenene, men vil du helst undgå en streng slankekur, hvor du konstant er sulten? så er der både hjælp og muligheder for dig at hente. Det er nemlig muligt at tabe sig et kilo om ugen ved en let livsstilsændring. Lyder det ikke bare herligt? For i denne ændring, behøver du ikke gå og sulte, som du skal ved alle andre slankekure – det giver dig derfor meget mere mod på at tabe dig! Dit vægttab vil derfor også have større chance for at forblive stabilt, da en livsstilsændring gerne skulle forblive konstant.

Stor valgfrihed

Ved dette får du en stor grad af frihed i denne slankekur til selv at sammensætte dine måltider af det, du kan lide. Du skulle også gerne få en god fornemmelse af mængder og portioners størrelse med denne slankekur, så du kan tøjle dit indtag. Alt hvad det handler om er, at du skal sammensætte dine måltider med gode mængder af protein, kulhydrat og grønt. Først- og sidstnævnte skal der være mest af på din tallerken til hvert måltid. Dette gør det meget lettere for dig, da det eneste du blot skal undgå er sukker og hurtige kulhydrater. Det giver dig hurtigt et stabilt blodsukker, så du ikke falder i fælden! Samtidig er den større mængde af protein med til at holde dig mæt i længere tid, så du ikke føler trang til at skulle småspise konstant. Vigtigt at huske er dog også de vegetabilske fedtstoffer, da kroppen dagligt har brug for et indtag af fedt, for at kunne fungere optimalt. Så en håndfuld nødder, avocado eller eks. oliven er med til at holde din krop godt kørende!

Husk motion

Som du nok ved, er det ikke nok blot med sund og næringsrig kost. Det er også vigtigt at motionere. Så ud og gå en tur, rejs dig fra sofaen, find hen i den lokale gymnastikforening eller det lokale fitness-center – alt efter hvad du har kræfter og lyst til. Hvis du gør dette et par gange i ugen, vil du tydeligt se gode resultater. Så kom i gang!