Motion er vigtigt for din krop, hvis du ikke ønsker at få alle disse udbredte sygdomme, som mange overvægtige plages af. Der kræves kun lidt fysisk aktivitet hver dag, for at du holder din krop ung og slank. Hele livet igennem skal du konstant være opmærksom på din krop, da overvægt hurtigt kan komme for os alle. Mange har i dag en meget stillesiddende tilværelse, som desværre får vores helbred til at blive dårligere. Vi skal ud og røre os hver dag og lave fysiske aktiviteter. Vi bør cykle eller løbe en tur. Vi kan også tage i motionscentret engang imellem, der er jo mange muligheder for at dyrke motion. Der er endda opstillet nogle retningslinjer for, hvor meget man skal bevæge sig hver dag, for at man lever et nogenlunde sundt liv, og det læste jeg forleden i en artikel i Familie Journalen. Læs hele artiklen her fra deres slankeklub. De har endda været så smarte, at det er opdelt efter aldersgrupper, så man nemt kan se, hvor meget man bør bevæge sig hver dag. Unge under 25 år bør mindst bevæge sig aktivt i en time dagligt. Men alle aldersgrupper skal dyrke mindst en halv times motion hver dag, men en time er endnu bedre for helbredet.

 

Motion bliver vigtigere med årene

Rent faktisk bør du træne og dyrke mere motion, jo ældre du bliver. Dette skyldes det simple faktum, at din krop bliver i dårligere form med årene, og du bliver lettere påvirket af sygdomme og din krop er jo i gang med dens naturlige forfald. Du kan bremse dette forfald ved brug af regelmæssig motion og sunde kostvaner, således du kan holde dig ung og smuk i mange år fremover. Derved vil du også få mere livsglæde, selvsikkerhed, bedre socialt liv, bedre sexliv og mindre antal sygedage. Så kort sagt er der masser af fordele ved at holde sin krop i god form. Denne artikel på naturli.dk beskriver netop, hvorfor det er så sundt at lave mere motion med årene. Du kan her læse den helt nøjagtige videnskabelige forklaring på, hvordan vores krop reagerer, når vi dyrker motion, og hvad der sker, med kroppen såfremt vi ikke gør dette. Forfatteren er Cand. Scient. i idræt Ulrik Dalgas, så han burde vide tilstrækkeligt om emnet, og vi bør jo lytte til eksperterne, især når der er enighed blandt eksperterne om dette råd til os.

 

Du må ikke stoppe med at dyrke motion

Du snyder dig selv for resultaterne på din krop, hvis du standser med at dyrke motion, det skal være en normal del af dit liv og dit livsmønster. Regelmæssig motion skal være en selvfølge og en hverdagsaktivitet for dig. Du skal starte denne tendens allerede i barneårene, og så skal den holdes ved lige resten af livet. Det samme gælder jo tandbørstning, det skal man heller ikke lægge på hylden, så får man også problemer med tænderne, og det samme sker med din krop, og det kan du læse meget mere om i denne specialartikel i Børsen. Der står blandt andet, at man kan registrere en dårligere fysik, hvis man holder en pause på længere end kun 3 uger, så lidt pauser er ok, men du må helst ikke ignorere din daglige træning.