Giv dig selv lov til at ‘snacke’ en gang imellem

e837b50a21f1043ecd0b470de7444e90fe76e6d218b1114794f9c1_640_snacks

Respekt til jer:

Hvis man tager den beslutning at ens spisevane skal ændres, så syntes jeg det er super fedt og så er man allerede et skridt tættere på sit mål.

Jeg har super meget respekt for de mennesker som godt er klar over at man har en dårlig spisevane, men som vælger helt selv at ændre sin spisevane, det syntes jeg er utrolig flot gjort.

Lad det ikke blive for surt:

Når man vælger at ændre sin spisevane, skal man spørge for at man ikke kører død i det efter noget tid. Hvis man går direkte på, kan det være rigtig svært fordi man tit vil få lyst ttil at snyde eller droppe hele kosten, så man bliver nød til at stå fast, måske burde man have nogle omkring sig, der kan hjælpe en, hvis ændringen bliver lidt for svært.

Ændring af spisevane skal være sjovt:

Da det tit kan blive rigtig hårdt at ændre sin spisevane, kunne det hjælpe for rigtig mange at man blandt andet laver noget sjovt ud af det eller måske er der nogen der er så fantasi fulde at de kan lave nogle “lege” ud af det.

Men en ting af sikkert, den kost man nu vil til at spise skal være spændende, måske med nogle lækre farver så det vil komme til at se meget mere indbydende ud, i stedet for et enkelt stykke kød der ligge alene på sin tallerken.

Jeg mener at ens hoved skal “snydes”, så ens hoved tror at det er noge lige så lækkert som det man måske er vant til at spise – maden man skal til at spise skal altså se indbydende og lækker ud, så man får lysten til at spise det.

Beløn dig selv:

Som sagt skal ændring af ens spisevane ikke blive for hårdt, derfor vil jeg anbefale at man en gang imellem også belønner sig selv for sit hårde arbejde.

Med dette mener jeg, at man kunne lave en aftale enten med sig selv eller med dem der vil ændre sin spisevane med sig – så man for eksempel aftaler at man spiser usundt hver lørdag eller hver fredag, så man har noget at glæde sig til, og på den måde motivere sig selv mere til at fortsætte sin nye kost.