Sunde snacks behøver ikke være dyre

Sunde snacks i hverdagen

Det er så let at købe en pose chips, love sig selv at den ikke skal spises før weekenden og så alligevel spise den i løbet af aftenen. Det efterlader en følelse af skam og syndighed og man lover sig selv ikke at gentage handlingen. Det sker alligevel. Man er fanget i en dårlig spiral. Det kræver en vaneændring, hvis denne adfærd skal væk. Det kommer ikke af sig selv og du kan ikke købe dig til det. Det starter inde i dig selv og det er også her du skal finde motivationen frem. Men du kan sagtens blive inspireret af andre og lade andre give dig gode råd.

Sunde snacks

Jeg sad og kiggede på nettet for at finde sunde snacks. Jeg blev slemt skuffet. Der er masser af opskrifter og idéer. Jeg har også selv lagt nogle opskrifter ind på nettet indimellem. Men i virkeligheden skal hverdagen hænge sammen og det skal være realistisk. Det er vel ikke realistisk for særlig mange af os, at stå og kokkerere hver dag. Der er ikke mange af os der efter arbejde og ulvetime, både kan lave sund mad, sund snack, være der for børnene, gøre rent, læse mails og forberede næste dags arbejde. Der er nogle der klarer det, men de venter bare på et stress-dyk. Sunde snacks er lette snacks og realistiske snacks.

Sådan sørger du for sunde snacks

Sunde snacks kan deles op i priskategorier. Jeg kunne nemlig sagtens skrive: blåbær, jordbær, passionsfrugt, ananas osv. Men hvem har dog råd til at købe det hver dag? Hvis du har råd til det, så køb løs. Du kan også dyrke nogle af de sunde snacks selv i potter indenfor, på terrassen eller i haven. Hvis du vil have sunde og realistiske snacks uden et kalorie orgie, kan du købe:

  • Gulerødder
  • Agurker
  • Æbler
  • Selleri
  • Radisser
  • Cherrytomater

Der er selvfølgelig mange flere sunde snacks at vælge imellem og personligt kan jeg rigtig godt lide bær også. Men de er lidt dyrere, men lette at dyrke selv.